M Bolinder Transport AB

Specialtransport Umeå

Specialtransport Umeå

Maskintransport är en viktig del av bygg- och anläggningsbranschen. I Umeå erbjuder vi på M Bolinder Transport AB tjänster inom maskintransport för alla dina behov. Våra erfarna och kompetenta chaufförer använder state-of-the-art utrustning för att säkerställa att din maskin eller utrustning transporteras på ett säkert och effektivt sätt. Vårt breda utbud av tjänster innefattar transport av byggmaskiner, entreprenadmaskiner, containrar och annan utrustning. Vi erbjuder också tjänster för lastning och lossning av din utrustning. Vi är specialiserade på transport av tunga och stora föremål och har den erfarenhet och utrustning som krävs för att utföra uppdraget på ett säkert och professionellt sätt.

Vilka vi är

M Bolinder Transport AB är ett företag med lång erfarenhet inom transportbranschen. Därtill har vi en omfattande kompetens som gör oss till ett tryggt val av transportfirma. Här ligger alltid fokus på att leverera hög kvalitet vid samtliga uppdrag för att varje kund ska bli helt nöjd.

Vad vi gör

Tack vare breda kunskaper kan vi erbjuda en rad olika typer av transporter. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med godstransporter av alla slag, specialtransporter samt maskin- och entreprenadtransporter. Här får du transporthjälpen du behöver.

VÅRA TJÄNSTER

Transport av gods

Vi åtar oss alla slags godstransporter. Har du gods eller varor som du behöver transportera finns vi här för att ge dig hjälpen du behöver.

Specialtransporter

Vårt företag har kompetensen som krävs för att ta sig an specialtransporter av olika slag. Du behöver inte oroa dig, vi löser transporten åt dig.

Maskin- & entreprenadtransporter

Erhåll hjälp med att transportera maskiner, fordon och material från punkt A till punkt B. Vi hjälper dig!

M Bolinder Transport AB

Ava 46, 914 92 Lögdeå
073-832 17 99